Gamás Község Önkormányzatának honlapja

Tisztelt látogató, Ön most Gamás Község Önkormányzatának honlapját olvassa. A település és a magam nevében köszöntöm Önt. Tóth Péter vagyok Gamás polgármestere. Ezen a webhelyen megpróbálunk Önnek képet adni településünkről, önkormányzatunkról.

 

 

 

magyar_falu_jpg_logo.jpg

 2236.jpg

 Pályázati Beszámoló

Gamás Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése” című MFP-ÖTIF/2021. kódszámú pályázatán. 4.999.998,- Ft támogatást kaptunk a Gamás 03 hrsz. -en található temetői ravatalozó külső és belső részleges felújítására. A pályázati célunk mosdó és WC kialakítása, nyílászáró cserék, aljzat javítás, burkolat készítés, faljavítás, homlokzati faljavítás, festés, ereszdeszka javítás volt. Ezek megvalósultak, annyi változással, hogy a munkaterület átadása után a bontási feltárási munkák megkezdésével lett látható, hogy a fedett teraszon tervezett aljzat helyett másképp kell megoldani az új burkolatot, a homlokzati festésnél is egy erősebb tartósabb megoldásra volt szükség a fal rossz minősége miatt. A tervezett fa nyílászárók helyett tartósabb műanyag nyílászárók beépítését kértük a kivitelezőtől. A változások nem befolyásolták a pályázati célt.

A nyilvánosság és a lakosság tájékoztatása érdekében a település két bejáratánál „Magyar Falu Program” tábla került kihelyezésre. Támogató tábla került az Önkormányzat épületére. Honlapunkon egy aloldal tájékoztatja az érdeklődőket programunk megvalósulásáról.

Köszönjük Magyarország Kormányának a támogatást! A pályázat megléte nélkül, önerőből nem tudtuk volna felújítani a településünk temetői ravatalozóját.

  

53_magyar_falu_2020-febr.jpg

 

 

 

70.jpg

 

2001.jpg

 

 

 

81.jpg

 

 82.jpg

 

2083.jpg

 

 2087.jpg2086.jpg

 

2085.jpg

 

2108.jpg

 

2084.jpg

 

 2176.jpg

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 57
Heti: 442
Havi: 1 968
Össz.: 276 247

Látogatottság növelés
Oldal: Magyar Falu Program Gamáson
Gamás Község Önkormányzatának honlapja - © 2008 - 2024 - gamasfalu.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »