Gamás Község Önkormányzatának honlapja

Tisztelt látogató, Ön most Gamás Község Önkormányzatának honlapját olvassa. A település és a magam nevében köszöntöm Önt. Tóth Péter vagyok Gamás polgármestere. Ezen a webhelyen megpróbálunk Önnek képet adni településünkről, önkormányzatunkról.

 

 Közérdekű adatok, Pályázati adatok, nyertes pályázatok:

70.jpg

2001.jpg

2002.jpg

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

 

2087.jpg 2090.jpg

2091.jpg

2092.jpg

 Pályázatunkban a Gamási Kossuth Lajos utcát a József Attila utcával összekötő gyalogutat újitottuk fel, a Malomi köz elnevezésű gamási 296 és 297 hrsz. járda teljesen megújult, hisz a rossz minőségű 1,5 méter széles gyalogút egy teljesen új felületet kapott, a mellette lévő részt pedig az Önkormányzat saját forrásából újította fel. Ez a gyalogút vezet a település központjától a legtávolabb található belterületi utcájába, ahol zömében hátrányos helyzetű családok élnek. A munkálatok a terveink szerint folytak, a gyalogút rossz minősége miatt a tervezett határidőnél sokkal előbb még 2020-ban elkészítettük a felújított járdát, az ott élők életminőségének javítása érdekében. A pályázatban az anyagköltségre kaptunk támogatást.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 81.jpg

2095.jpg

2094.jpg

2093.jpg

2096.jpg

2097.jpg

2098.jpg

2099.jpg

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 TOP Energetikai Pályázat Gamáson

 Önök most egy rövid kis tájékoztatót olvasnak Önkormányzatunk egy sikeres nyertes pályázatáról, amelyben a régi volt Kocsma épületét (Gamás, Fő u. 98., Hősök tere mellett a település központjában) újítjuk fel. Energetikai korszerűsítés történik, homlokzatszigetelés, külső nyílászáró csere, fűtés korszerűsítés... A hivatalos ajánlatkérések után a legjobb árajánlatot adó céggel megkötésre került az épület felújítási, építési vállalkozási szerződése. Lásd baloldali fül TOP Energitika Pályázat...

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 104
Tegnapi: 138
Heti: 363
Havi: 2 093
Össz.: 282 076

Látogatottság növelés
Oldal: Közérdekű adatok, Pályázati adatok
Gamás Község Önkormányzatának honlapja - © 2008 - 2024 - gamasfalu.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »